Webáruház

MAGUS kártya – Vadászháború

9 500 Ft

Krán népei között számos faj egyedei otthonra találtak, de csak kevesen képesek beverekedni magukat az Ősök birodalmával határos középső tartományokba. Az áhított célt pedig eme hatalommal átitatott világban nem elég csak elérni, meg is kell tartani azt!Egy esős napon a Fekete Özvegyek ordurothi rendházába követség érkezik a kráni elfek Ötödik Domb házától, hogy kontraktust kössenek a veszett hírű fejvadászklánnal. Ám ifjú hercegük szavaiban csalárdság lapul, vérében pedig az Éjben Kacagó hatalma vetett lobot, s leleplezvén azt a békésnek induló tárgyalás gyilkos összecsapásba torkollik. A romokon pedig szárba szökken a VADÁSZHÁBORÚ!Raoul Renier fantasztikus írása alapján nyitnak ablakot a Kráni krónikák történéseire a csomagban található lapok, általuk és velük bontogatják szirmaikat a háttérben megbújó sötét titkok, s vezetnek kalandok felé.Járj a feketetölgyek árnyékában Mallior apostolaival együtt vadászva, vagy teljesítsd a rád bízott feladatot, mit a comturod szabott ki rád. Légy részese a kalandnak, Ynev vár!A Vadászháború kezdőcsomag tartalma: Egy csomag két fix, előre összeállított paklit tartalmaz, melyben 40-40 lap és 3-3 toronyszint, valamint 2-2 jelző kalandozó lap található. Az egyik pakli az ordurothi Fekete Özvegyeket mutatja be, míg a másik az Ötödik Domb házának elfjeit.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

Krán népei között számos faj egyedei otthonra találtak, de csak kevesen képesek beverekedni magukat az Ősök birodalmával határos középső tartományokba. Az áhított célt pedig eme hatalommal átitatott világban nem elég csak elérni, meg is kell tartani azt!

Egy esős napon a Fekete Özvegyek ordurothi rendházába követség érkezik a kráni elfek Ötödik Domb házától, hogy kontraktust kössenek a veszett hírű fejvadászklánnal. Ám ifjú hercegük szavaiban csalárdság lapul, vérében pedig az Éjben Kacagó hatalma vetett lobot, s leleplezvén azt a békésnek induló tárgyalás gyilkos összecsapásba torkollik. A romokon pedig szárba szökken a VADÁSZHÁBORÚ!

Raoul Renier fantasztikus írása alapján nyitnak ablakot a Kráni krónikák történéseire a csomagban található lapok, általuk és velük bontogatják szirmaikat a háttérben megbújó sötét titkok, s vezetnek kalandok felé.

Járj a feketetölgyek árnyékában Mallior apostolaival együtt vadászva, vagy teljesítsd a rád bízott feladatot, mit a comturod szabott ki rád. Légy részese a kalandnak, Ynev vár!

A Vadászháború kezdőcsomag tartalma:
Egy csomag két fix, előre összeállított paklit tartalmaz, melyben 40-40 lap és 3-3 toronyszint, valamint 2-2 jelző kalandozó lap található. Az egyik pakli az ordurothi Fekete Özvegyeket mutatja be, míg a másik az Ötödik Domb házának elfjeit.