Webáruház

MAGUS kártya – Éji áldozat – Versenycsomag

17 000 Ft

Yneven se szeri, se száma azon titkos szervezeteknek, akik sötét praktikákból nyerik hatalmukat. Egy közülük mégis kiemelkedik rejtelmességével. Kontinens szerte hinti szét tanainak magvait, s ha az termő talajra talál a lelkekben, megreszket a szív, s félve lapulhatsz biztonságosnak vélt rejtekeden. Zsigereidben bizton tudhatod, hogy az éj sötétjében nesztelen ólálkodik körötted a halál!Ismerd meg Felice, az Éji Vadászok démoni úrnőjének híveit. Segítsd őket céljaik elérésében, légy részese üzelmeiknek, s cserébe, amikor a kék hold kitelik, megízlelheted a ragadozó-lét izgalmát!Kezdődjék a vadászat!A csomag egy fix, előre összeállított paklit tartalmaz, melyben 60 lap és 3 toronyszint található. A pakli Felice istennő híveit és az éji vadászok témáját mutatja be.

2 készleten

Leírás

Yneven se szeri, se száma azon titkos szervezeteknek, akik sötét praktikákból nyerik hatalmukat. Egy közülük mégis kiemelkedik rejtelmességével. Kontinens szerte hinti szét tanainak magvait, s ha az termő talajra talál a lelkekben, megreszket a szív, s félve lapulhatsz biztonságosnak vélt rejtekeden. Zsigereidben bizton tudhatod, hogy az éj sötétjében nesztelen ólálkodik körötted a halál!

Ismerd meg Felice, az Éji Vadászok démoni úrnőjének híveit. Segítsd őket céljaik elérésében, légy részese üzelmeiknek, s cserébe, amikor a kék hold kitelik, megízlelheted a ragadozó-lét izgalmát!

Kezdődjék a vadászat!

A csomag egy fix, előre összeállított paklit tartalmaz, melyben 60 lap és 3 toronyszint található. A pakli Felice istennő híveit és az éji vadászok témáját mutatja be.