Gyakran ismételt kérdések

Van-e étkezési lehetőség a Remetebarlangban?

A NÉBIH szabályzatának megfelelően semmilyen csomagolatlan terméket nem értékesítünk, boltunkban csipsz és csoki érhető el jelenleg. A tavaszi időszakban – kisebb átrendezést és átalakítást követően – szeretnénk vendégeinket legalább melegszendviccsel megörvendeztetni. Addig a környező pizzériáktól és éttermektől van lehetőség a helyszínre ételt rendelni.

Vihetek-e magammal játékra ételt italt?

Az italokat cégünk kifejezetten kéri, hogy a helyszínen vásárolva fogyasszák vendégeink, mivel egy esetleges ellenőrzés során a nem általunk forgalmazott termékek miatt boltunkat súlyosan megbüntethetik, nem mellesleg a ti fogyasztásotok adja a bolt bevételének egy hányadát és járul hozzá hosszútávú fennmaradásunkhoz. 

Értelemszerűen – míg nem tudunk valós élelemmel szolgálni vendégeink számára – addig az élelem behozatalát és helyszíni fogyasztását cégünk elfogadja bizonyos alapfeltételek szerint, amik az alábbiak: Az élelem nem lehet azonos kategóriájú az általunk forgalmazott termékekkel (csipsz, keksz, csoki, stb.) a korábban említett okokból. 

Akkor miért működik a máshonnan rendelt étel az üzletnél? Nem ugyanaz, mintha otthonról, vagy a boltból hozom? NEM. A rendelt étel származási helye követhető és igazolható, így a hatóságoknak is megfelelő igazolást ad egy ellenőrzés során a rendelés.

Hogyan zajlik az online rendelés?

Elsőként jelzitek a honlapon keresztül, vagy e-mailen, vagy telefonon az igényeteket. Mi megnézzük, mikorra tudjuk teljesíteni az igényt, és milyen szállítási feltételek mellett, amit visszaigazolunk felétek. Ha számotokra a visszajelzés szerint megfelel, elutalod számlánkra a vásárlás ellenértékét, megkapod a számlát emailben, és az előre egyeztetettek szerint megkapod a terméket. Klubtagjaink esetében nem szükséges előre utalni, lehetőségük van átvételkor is rendezni a számlát.  

Van-e lehetőség Online fizetésre?

Az online fizetésre van lehetőség, jelenleg banki átutalás formájában teheti meg vendégünk (pl. netbank). Erről cégünk számlát (e-számla) állít ki és az utaló félnek emailben elküldi, valamint bankkártyás fizetés is elérhető online.

Van-e lehetőség bankkártyás fizetésre?

Igen, van lehetőség bankkártyával fizetni az üzletben!

Távolról szeretnék rendelni. Hogy juthatok a termékemhez, amit megrendeltem?

A megrendelt termékeket elsődlegesen Foxposttal küldjük ki vevőink számára gyűjtőpontokra (hiszen ez a legköltséghatékonyabb). Külön igény esetén természetesen küldhetjük postai csomagként is, de ez a szállítási költséget megtöbbszörözheti. Természetesen arra is lehetőség van, hogy a vevő bejöjjön boltunkba, és ott vegye át rendelését. 

Vesz-e át a bolt (bolt tulajdonosa használt terméket bizományi értékesítésre)?

A bizományi értékesítéshez külön feltételrendszernek kell megfelelni, melyre üzletünk nem fordít energiát, emellett garanciális kellemetlenségekhez vezethet hosszú távon, ezért boltunk bizományi céllal nem vesz át terméket. 

Összevonható a klubtagsági kedvezmény egyéb kedvezményekkel?

Alapvetően nem vonhatók össze, de amikor valamilyen akció meghirdetésre kerül boltunkban, a honlapon megtalálhatók az alap-, kedvezményes- és klubtagsági árak is. Eszerint azonnal megállapítható lesz mi vonható össze, és mi nem. Ha mégsem világos, keresd boltunkat.

Hogy működik az asztalfoglalás

Az asztalfoglalás – mikor klubunk nyitva van (pl nem COVID időszak) – óránkénti átalánydíj alapon működik. A választható asztalméret 4 fős, 6 fős, 8 fős, illetve speciális esetben 12 főig bővülhet.

Hozhatok-e saját játékot játszani?

A klubhelyiségben nem játékbérleti, hanem asztalbérleti rendszer működik. Emellett szabadon hozható bármilyen játék használatra, ebben az esetben is az asztalbérlettel kell klubvendégünknek kalkulálni.

Van-e terepasztal alkalmazására lehetőség?

Jelenleg két asztalunk van, mely terepasztalos játékcéllal üzembe állhat. Az egyik egy Sablon Wargame méretekkel készült asztal, melyre többféle playmat-ot tudunk a helyszínen biztosítani. Emellett egy 200×200-as szerepjátékasztal is rendelkezésre áll, amin real megjelenítésű harci helyzetek is modellezhetők komoly korlátok nélkül.

Van-e tereptárgy?

Jelenleg tereptárgyunk külön nincs. Komoly igény nem jelent meg eddig rá, és az a játékos társadalom, aki eddig eljött klubunkba, leginkább a saját készleteivel számolt és készült. 

Kapható-e festék a boltban?

Boltunkban jelenleg csak az AD&D szerepjátékhoz kiadott Army Paint típusú kompakt festékkészlet elérhető. Bár cégünk már többször is egyeztetett a magyar forgalmazókkal komolyabb ellátás ügyében, a járvány mindig közbeszólt. 

Lesz-e festés-tréning a jövőben?

Sajnos ugyanaz a helyzet, mint a festék alapanyagok ügyében. Egy remek művész és tréner kiváló opciót adott a tréningek szervezésére, de sajnos a járvány egyelőre ezt is keresztülhúzta. Amint a megszorító intézkedések enyhülnek és stabilan és hosszútávon merünk tervezni, újra visszatérünk ehhez a kérdéshez. Addig is szíves türelmeteket kérjük.