MAGUS Kártyajáték

8 találat

MAGUS kártya – Éji áldozat – Versenycsomag

17 000 Ft

Yneven se szeri, se száma azon titkos szervezeteknek, akik sötét praktikákból nyerik hatalmukat. Egy közülük mégis kiemelkedik rejtelmességével. Kontinens szerte hinti szét tanainak magvait, s ha az termő talajra talál a lelkekben, megreszket a szív, s félve lapulhatsz biztonságosnak vélt …

MAGUS kártya – Kényszerű szövetség kezdőkészlet

4 200 Ft

Pyarron
Az emberiség egyik legdicsőbb bástyája, a tudás déli központja, a civilizáció egyik oszlopa. Még két évtizede sincs, hogy újjá kellett építeni, mert egykorvolt büszke városát elpusztította egy gonosz hatalom, egy irigy, kíméletlen erő. Egy erő, melynek neve: Krán.

Krán
A Kosfejes Ranagol birodalma, a gonoszság földje, ahol csak egy erény létezik: a hatalom. Aki elég erős, elég okos vagy elég ügyes, az lehetőséget kap a felemelkedésre, ha pedig nem – elpusztul. Elpusztul, és senki sem fog sírni utána, hisz az életre sem volt méltó.

A nemes Pyarron, és a démoni Krán most azonban kénytelen egymással szövetkezni, hogy megállítsák a testet öltött amund istent, Amhe-Ramunt. De képesek-e együttműködni, és felülemelkedni az ősi ellentéteken? Rajtad áll.

MAGUS kártya – Összefogás az iszonyat ellen kezdőkészlet

4 200 Ft

Shadon
Domvik, a Hétarcú isten híveinek hazája. Lakói mély vallásossággal és szigorú erkölcsök szerint élik mindennapjaikat, hiszen tudják, hogy bár Domvik a jóság forrása és a Gyógyító, de közben ő a Fekete Angyal és az Eretnekek ostora is.

Gorvik
Egy renegát shadoni Domvik-pap alapította ezt a bűnnel fertőzött országot, és vezette a gonosz Ranagol, a Kosfejes istenség hitére. Itt az élet kioltása nem bűn, hanem a természet rendjének része. Lakossága heves, ingerlékeny nők és férfiak gyülekezete.

A kegyes Domvik és a kegyetlen Ranagol híveinek most mégis össze kell fogniuk, hogy visszaszorítsák az amundok egyre erőteljesebb előrenyomulását. De képesek-e együttműködni, és felülemelkedni az ősi ellentéteken? Rajtad áll.

MAGUS kártya – Vadászháború

9 500 Ft

Krán népei között számos faj egyedei otthonra találtak, de csak kevesen képesek beverekedni magukat az Ősök birodalmával határos középső tartományokba. Az áhított célt pedig eme hatalommal átitatott világban nem elég csak elérni, meg is kell tartani azt! Egy esős napon …