Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

M.A.G.U.S. Kiválasztottak – Korforduló verseny

január 22 @ 11:00 - 17:00

Ingyenes

Sziasztok!

Várunk mindenkit, sörrel, finom rántott húsos szendviccsel, live streammel és persze remek hangulattal. Az idei évtől kezdve nemcsak hogy a nyereményeket kapjátok meg a verseny végén (!), de minden nevező garantáltan “Forró Érzelmek”-kel távozik majd.
Ja, és ha megvagyunk 8-an akkor ki lesz sorsolva 3 Acéltű is 🙂 Szóval tessék jönni!

A Nyugatibol 25 perc alatt itt lehet lenni, mélygarázs a helyszíntol 1 percre. (Aki először érkezik annak leírom, hogy kocsival a Posta park felől behajtva, onnan egyenesen haladva találjátok a mélygarazst, de ha találtok parkolót a Postaparkban is, akkor ott is meg lehet állni, 3 perc gyalog onnan. Aki vonattal érkezik, az a főbejáraton kifelé hagyja el az állomást és kövesse az utcát (Széchenyi utca) egyenesen, majdnem a Március 15-e térig, a tér előtt az utolsó kis utcán balra és ott lesz 10 méterre a Remetebarlang jobbra a föld alatt :))

Időpont: 2023. január 22. (vasárnap)

Helyszín: Vác, Március 15. tér 16-18 fsz 14. Remetebarlang Társasjátékbolt (kocsival a Postapark felől érkezve mélygarázs a helyszíntől 1 percre) Főszervező: Bagi Márton (06205154940)

Nevezési díj: 2700 Ft

Formátum: Korforduló

Nevezés kezdete: 10:30
Kezdés: 11:00 (szeretnénk pontosan kezdeni, ezért kérjük, hogy időben érkezzetek, ha valaki késik és jelzi telefonon, max. 5 percet várunk az első forduló sorsolásával!)

Svájci rendszerű lebonyolítás, 50 perces fordulókkal. A fordulók száma a létszámtól függ. Díjazás: Fejenként 2 Satralis kiegészítő, valamint az e havi vámpíros osztott és nyerhető ultrák. A nevezés feltétele: Csak olyan személy nevezhet, aki tagja az alábbi Facebook csoportok valamelyikének: “MAGUS Kártyajáték Társalgó”, vagy “Fekete Határ Szindikátusa”, vagy a “MAGUS Kártyajáték Kezdők-Újrakezdők”. Amennyiben a versenyző nem regisztrált a Facebook oldalon, úgy e-mailben, a feketehatarszindikatusa@gmail.com címen kell igényelnie a tagságot. Utóbbi esetben a tagság elnyeréséhez az e-mailes regisztráció visszaigazolása szükséges. A Deckbuilder segítségével elkészített laplistát az első forduló kezdetéig a feketehatarszindikatusa@gmail.com e-mail címre kell elküldeni.

Részletek

Dátum:
január 22
Időpont:
11:00 - 17:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:

Szervező

Évinger Ferenc
Telefon:
+36706391104
E-mail:
Evinger.ferenc@gmail.com
View Szervező Website

Helyszín

Remetebarlang
Társasjáték vác (Március 15. tér 16-18 fsz 14.)
Vác,Pest2600Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
0627/412-849
View Helyszín Website

Résztvevők

Név