Szerepjátékok

1 - 12 találat mutatása a 50-ből

7 tenger: Kalandmesterek könyve

Villámgyors vívók és varázslatok, kalózok és kalandok, diplomaták és cselszövések, Isten hozott az új világban! Hét tenger A nagyszerű kalandok és izgalmak játéka a muskétások, kalózok, titkos társaságok és a politikai ármány világában. A játékosok hősöket játszanak, akiknek céljuk megakadályozni a gazembereket gonosz terveik megvalósításában; akik ősi romokat derítenek fel, és zsarnokok kincsesflottájából szerzik zsákmányukat.

A Gyűrűk Ura

Gyûrûk Ura szerepjáték A hõsi fantasy õse! Csatlakozza jó és a gonosz harcához, a világ legnagyobb fantasy-univerzumában! Csodás varázslatokon lehetsz úrrá, és rémséges szörnyeket vághatsz le, ahogy hõseid szembeszállnak az Árnyék szolgáinak sötét hatalmával. Lépj be Középföldére, mely több millió rajongóval ismertette meg a fantasyt!

A Gyűrűk Ura – Gonosz fajzatok és csodás mágia

„Nem minden szolgája és vazallusa lidérc.
Vannak köztük orkok és trollok, farkasemberek és vargok.”
Gandalf, A Gyûrû Szövetsége

A Gyűrűk Ura – Középfölde térképei

A Középföldét Harad messzi sivatagaitól és dzsungeljeitõl Forodwaith jeges pusztaságáig, a nyugati Szürkerévtõl a keleti rhúni sztyeppékig és tavakig csodás földek, büszke királyságok, halálos hegyormok és sötét erdõk szövedéke alkotja.

A Gyűrűk Ura – Narrátorparaván

A narrátor legjobb barátja. A Gyûrûk Ura szerepjáték Narrátorparavánját úgy terveztük, hogy megkönnyítse a mesélõi munkát. Minden fontosabb táblázat szerepel rajta, és egy teljes bevezetõkaland is tartozik hozzá.

Armageddon 2092 – Mars

Az ​Armageddon szerepjáték egy olyan világban játszódik, ahol a cégek az urak, az emberek pedig megpróbálják túléni a borzalmakat. Az utcákat bandák uralják mindenhol, ahol nem járőröznek a cégek katonai, rendőri alakulatai. Mindez a Marson, ami csak erősíti a világ végítélet-érzését. És ha ez még nem lenne elég, a földet megtámadták az idegenek, akik ellen a védekezés szinte lehetetlen. De még ebben a sötét világban is lehet találni embereket, akik felveszik a harcot, akik vállaják a sorsukat…harcolnak az életükért, a békéjükért és sokszor…mások pénzéért…

Codex – Fantasy szerepjáték

Új zászló bomlott ki a szélben: új címer ékíti a lovagtermek falát. A bölcsek kíváncsian hajolnak az új kódex fölé. Új eszmék várják ôket a már ismert, régiek mellett. A fejlôdés a dolgok természetes rendje…

Cyberpunk – Szerepjáték a sötét jövőben – második kiadás

Szerepjáték ​a sötét jövőben

Felhőkarcoló-erődjeikből multinacionális cégek irányítják a világot; akaratuknak kibernetizált zsoldosok hada szerez érvényt. A lepusztult városi vadon utcáin Booster-bandák gyilkolnak és fosztogatnak, fotómodellé plasztikázott technikusok nyomulnak páncélozott országúti harcosokkal vállvetve a Poszholokauszt innenső oldalán: a legforróbb klubokban, a leglazább bárokban, a legsötétebb sikátorokban. A világ egyetlen szűnni nem akaró mulatozásban tobzódik… A Jövő még sosem volt ennyire ijesztő.

D&D – A Fénytelen Citadella

A Gonosz növekszik a föld alatt

Miért van használaton kívül az Öregút? Az erőd ami valaha árnyékát vetette az útra nem takarja el többé a napot – azt suttogják, hogy a föld egészben nyelte el az erődöt. Négy bátor kalandozó indul el, hogy felfedje az igazságot és miért olyan elhagyatott az Öregút, de nem tértek vissza.