Alapkiadások

4 találat

HKK – 11. Alapkiadás

1 900 Ft Klubtagsági ár: 1710

HKK – 11. Alapkiadás

1 900 Ft Klubtagsági ár: 1710

Termék részletes leírása

A tizenegyedik kiadásban helyt kapott néhány új ritka lap, de a többit az utolsó, már nem kapható kiegészítõk legjobb lapjaiból válogattuk össze.

A pakliban akár egy különleges foil kártyát is találhattok.

Kiadás dátuma – 2020.07.18

HKK – Alappakli 10. kiadás booster (Utolsó darabok)

1 890 Ft Klubtagsági ár: 1701

Termék részletes leírása

A Hatalom Kártyái Kártyajáték (HKK) Magyarország egyik legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátéka, mely immáron 25. éve töretlen sikernek örvend a hazai piacon. Alapvetően egy kártyás stratégiai játékról van szó, melynek különlegessége, hogy a játékosok mindegyike saját, egyedi paklival rendelkezik: az évek során megjelent több ezer különböző kártyalap közel végtelen számú kombinációs lehetőséget biztosít. Mindez azt jelenti, hogy mindenki saját szájíze szerint alakíthatja pakliját, és így magát a játékot – szörnyek, kalandozók, varázslatok és tárgyak százaiból válogathatod ki a neked tetszőket.

Kiadás dátuma – 2018.06.18

HKK – Junior booster

700 Ft Klubtagsági ár: 630

HKK – Junior booster

700 Ft Klubtagsági ár: 630

Termék részletes leírása

Az új, Junior alappakliban a régi szabályrendszer egy még jobban leegyszerűsített, könnyen megtanulható verziója található meg. Kiválogattuk az eddig megjelent legszebb és legkönnyebben érthető lapokat, így a játékot bármely korosztály játszhatja, és közben teljesen kompatibilis az eredeti HKK-val is.

Kiadás dátuma – 2007.05.17

HKK – Végzetúr booster (9. Kiadás)

1 190 Ft Klubtagsági ár: 1071

Termék részletes leírása

A Hatalom Kártyái Kártyajáték (HKK) Magyarország legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátéka, mely immáron 22 éve töretlen sikernek örvend a hazai piacon. Alapvetően egy kártyás stratégiai játékról van szó, melynek különlegessége, hogy a játékosok mindegyike saját, egyedi paklival rendelkezik: az évek során megjelent több ezer különböző kártyalap közel végtelen számú kombinációs lehetőséget biztosít. Mindez azt jelenti, hogy mindenki saját szájíze szerint alakíthatja pakliját, és így magát a játékot – szörnyek, kalandozók, varázslatok és tárgyak százaiból válogathatod ki a neked tetszőket.

Kiadás dátuma – 2009.11.30